Matematik

andengradspolonomium

11. maj 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

hvordan finder man tallet a, så denne andengradligning (ax^2+4x+2 = 0, hvor a ≠ 0) netop har 1 løsning ?

Jeg har fundet diskriminanten, den er : D = 16-8A

på forhånd taakkk


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2009 af mathon


2. gradsligningen ax2 + 4x + 2 = 0
har netop én løsning
for
d = 16 - 8a = 0
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af NejTilSvampe

 når diskrimanten er 0 har ligningen netop en løsning så

16-8a=0

løs for a


Svar #3
11. maj 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

ahhhaaa.. ok .. taak for det... til jer begge to :D


Skriv et svar til: andengradspolonomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.