Kemi

Hastighedskonstanternes benævelse

13. maj 2009 af strangers

Hejsa

Hvad er benævnelserne for hastighedskonstanterne ved de forskellige ordener? Har lidt svært ved, at "regne" mig frem til det

Mange tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)

0. orden = c*tid^(-1)

1. orden = tid^(-1)

2. orden = c^(-1) * tid ^(-1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2009 af Lause hausen (Slettet)

til svar # 1 :)
hvad mener du med c ?
VH laura


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)

c = koncentration (har valgt ikke at skrive enhed, da enhed kan variere alt efter opgave)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2009 af Lause hausen (Slettet)

okay, tænkte det nok :)

Tak for det hurtige svar!


Skriv et svar til: Hastighedskonstanternes benævelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.