Matematik

lineær

14. maj 2009 af ruttet (Slettet)

en lineær funktion kan fremstilles på følgende form:

f(x)= ax+3

bestem hældningskoefficienten a, således at f/-2)=6

hvordan gør man det, gerne med udberegninger det ville være dejligt har siddet med den et stykke tid nu her kan ikke helt finde ud af den??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2009 af MN-P (Slettet)

f(x)=ax+3

indsæt (x,y)= (-2,6)     fra    f(-2)=6

6=a*(-2)+3  isoler a (træk 3 fra på begge sider og divider med (-2)

a=-3/2


Skriv et svar til: lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.