Almen studieforberedelse (AT)

Dårlig synopsis

15. maj 2009 af lalalanatr (Slettet)

 Hej. Jeg er blevet meget klogere siden min synopsis. Ja, faktisk har jeg fundet ud af at min synopsis er noget af det mest mangelfulde i verden, at jeg har brugt for lidt begreber og har skrevet humanistisk historie selvom jeg skulle skrive samfundsfaglig og i det hele taget bare har skrevet en virkelig skidt synopsis.

Hvor meget kan jeg tillade mig at fylde på til den mundtlige eksamen af ting, som jeg ikke har berørt i min synopsis overhovedet? Kan jeg nå at redde mig selv?


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. maj 2009 af PiaT4 (Slettet)

Du kan sagtens nå at redde dig selv. Da jeg gik op i går havde jeg lavet om på alle mine problemstillinger og på mit fokuspunkt, og det fik jeg faktisk ros for.

Hele ideen med AT er jo netop at man skal blive klogere i processen, så det gik gode point at være kritisk overfor sin synopsis. Jeg fik i hvertfald 12 for det.. Husk dog at du ikke må skifte dit emne helt, der skal være sammenhæng mellem din nye viden og det emne du først valgte.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. maj 2009 af Dillermuus (Slettet)

Dvs. at du faktisk slet ikke kom ind på det du havde skrevet i din synopsis? Det lyder tosset, men vil da gerne vide om det passer, siden jeg snart skal op selv


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. maj 2009 af sarah-theibel (Slettet)

 Hej PiaT4

Er det muligt at du kan uddybe hvordan du har ændret i den synopsis eller dine problemstillinger? Kunne være en stor hjælp!

TAK :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. maj 2009 af 123456 (Slettet)

Hey guys, -

Jeg skal op på mandag og har så at sige også lavet en dårlig synopsis uden nogle nødvendige bilag osv. Så ville lige høre jer som har været oppe;

-Skal jeg vente til diskussionen, med at sige de ting jeg kunne have haft gjort bedre? Eller er det OK at angribe synopsen undervejs i fremlæggelsen?


Skriv et svar til: Dårlig synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.