Matematik

Cosinus, Sinus og Tangent. Formler

18. maj 2009 af Rashal111 (Slettet)

Hej!

Vi har om sinus og cosinus samt tangent.

Det ville være en stor hjælp hvis nogle kúnne hjælpe med hvad formlen til sinus og cosinus samt tangent er hvis man skal bruge dem in-vers i excel 2007? Altså f.eks. A = SIN^-1(a/b)

Jeg kan ikke få excel til at regne det, hjælp ?

Mvh. Rasmus


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv "arctan/sin/cos" eller "acos/sin/tan" i stedet for.


Svar #2
19. maj 2009 af Rashal111 (Slettet)

Du kan ikke komme med et eksempel på hvordan den skal indskrives i Excel?


Svar #3
19. maj 2009 af Rashal111 (Slettet)

Har fundet ud af det. Formlen for Cosinus, Sinus og tanget i Excel 2007 er:

=GRADER(ARCCOS(b/c))

=GRADER(ARCSIN(a/c))

=GRADER(ARCTAN(a/b))


Skriv et svar til: Cosinus, Sinus og Tangent. Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.