Matematik
Lodrette asymptoter
02. december 2004 af
DennisNN (Slettet)
Hey dér
Sidder lige her med en mat afl, men ved sgu ikke helt hvad jeg skal gøre nu. Skal finde den lodrette asymptote til
f(x)= (2x-2)/(x+1)
Har nu fundet NNP X=-1 og TNP X=1
Hva fa'en skal jeg nu gøre???
Sidder lige her med en mat afl, men ved sgu ikke helt hvad jeg skal gøre nu. Skal finde den lodrette asymptote til
f(x)= (2x-2)/(x+1)
Har nu fundet NNP X=-1 og TNP X=1
Hva fa'en skal jeg nu gøre???
Svar #1
02. december 2004 af Epsilon (Slettet)
Betegnelserne NNP og TNP betyder vel nævnernulpunkt og tællernulpunkt?
Bemærk, at tæller og nævner jo ikke har fælles nulpunkter, så linien med ligning
x = -1
er lodret asymptote til grafen for f.
Er du med på det?
//Singularity
Bemærk, at tæller og nævner jo ikke har fælles nulpunkter, så linien med ligning
x = -1
er lodret asymptote til grafen for f.
Er du med på det?
//Singularity
Skriv et svar til: Lodrette asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
