Matematik

Gemensnit

21. maj 2009 af AndersDenSeje (Slettet)

Hvad er gemensnitet af vis jeg kørte 10 km på 13 minnuter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2009 af Isomorphician

Afstand pr. minut: (10 km)/13 = 0,7692 km.

Afstand pr. time: (0,7692 km)*60 = 46,154 km.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. maj 2009 af smsgo (Slettet)

Dit gennemsnit er 46,15 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj 2009 af MarkH83 (Slettet)

Et godt råd er at opstille det hele i enheder..

du har [km] og [min].. Du ønsker [km/time].. Du kender forholdet mellem minutter og timer (60 [min/time]).. Så opstiller du din ligning, så det passer med enhederne..

[km/time] = [km]/[min]*60[min/time] =

Altså

10[km]/13[min]*60[min/time] ≈ 0,769[km/min]*60[min/time] ≈ 46,154[km/time]


Skriv et svar til: Gemensnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.