Fysik

Fyisk A Skriftlig eksamen i HTX

23. maj 2009 af holmallmighty (Slettet)

Hej med jer..

Jeg skal op i skriftlig fysik A på mandag, og jeg føler mig lidt fucked.. Jeg har fulgt med i timerne, som stort set alle har været brugt til teori og forsøg ( i hvert fald de timer hvor læreren var tilstede). Men når det så kommer til at regne opgaver og problemstillinger, har jeg det ret svært.. Jeg fik 00 til terminsprøven, og sådan er det generelt for hele klassen.. Mit fysikforløb igennem htx har været RINGE.. De to første år lærte jeg intet, og her kan jeg for en gangs skyld rette skylden mod læreren.. Jeg løftede faget op til A, og det er gået fint, pånær det med at regne opgaver, hvor læreren er gået i læreforberedelsen stort set hver gang vi har regnet opgaver..!

Derfor er mit spørgsmål.. Har nogen af jer nyttige værktøjer til at regne opgaver?? Det være sig formelsamlinger, rapporter og eksempler på opgaver eller bare gode råd :D Alt er velkomment!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2009 af Jerslev

#0: Regn opgaverne, som I har regnet i løbet af året. Det er den måde du lærer at regne opgaver på. Du vi ikke kunne finde programmer eller lign., der giver dig mulighed for bare at sætte ind og efterfølgende løser programmet opgaven for dig.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2009 af hejmeddigkajj (Slettet)

Til fysik A eksamen på STX hjalp det mig rigtig meget, da jeg havde hentet nogle gamle besvarelser fra tidligere eksamener her på Studieportalen. Det kræver selvfølgelig en vis viden at forstå opgaverne, men det hjalp mig meget at læse dem igennem inden eksamen,

Og jeg kan klart anbefale "Fysik i overblik". Det er en formelsamling, vi har fået udleveret af vores lærer, men den kan måske lånes på biblioteket.


Skriv et svar til: Fyisk A Skriftlig eksamen i HTX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.