Matematik

f mærke af f(x)

28. maj 2009 af telesde (Slettet)

Hej folkens.

Er desværre gået t i stå over en opgave hvor jeg skal finde f mærke af denne funktion:

f(x) = sqrt((57/5)*x+25)

Hvordan er det nu, lige man gør? meget gerne step for step.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2009 af Jerslev

#0: Brug reglen for sammensat funktion:

(f(g(x)) ' = f'(g(x)) * g'(x).

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
28. maj 2009 af telesde (Slettet)

Hej Jeslev.

Tak for det hurtige svar, dog kan ikke lige se hvordan jeg for

f(x) =(√(57/5)·x+25) sat ind i den formel :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2009 af Jerslev

#2: Hvad er den "ydre" og "indre" funktion i dit tilfælde?

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: f mærke af f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.