Kemi

stofmængde

28. maj 2009 af Trigoy (Slettet)

Til et eksperiment skal du fremstille 50,0 mL 1,00 M citronsyre. Beregn hvor mange gram citronsyre der skal afvejes for at finde denne opløsning.

hvordan gør jeg det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2009 af mathon

find stofmængden
n = V*c

find massen
m = n*M

...........

M(C6H8O7) = 192,12 g/mol

"for at finde denne opløsning" → "for at fremstille denne opløsning"


Skriv et svar til: stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.