Matematik

trigonometrisk pestilens

29. maj 2009 af DeciMat (Slettet)

Jeg står overfor en pestilens af en opgave. Jeg kan ikke finde på nogen trekanter og figurer som jeg efterhånden ikke har tegnet.

Er der en der kan hjælpe med opgaven som jeg har vedlagt ?

Vedhæftet fil: elmast.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2009 af Duffy

Brug cosinusrelationen på trekant EFH, hvor alle sidelængder er kendt.

Vinkel F = 14,36°


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2009 af Duffy

|FG| er givet som hypotenusen i en retvinklet trekant FGK, hvor K er midtpunktet på siden FH.

Dvs |FK| = 1,2 m

og v1= 38°

|FG| = 1,2/cos(38°) = 1,52 m


Svar #3
30. maj 2009 af DeciMat (Slettet)

Tusind tak folkens. Jeg undrer mig bare over, hvorfor så mange oplysninger?

Kun til forvirring? Men opgaven er løst med jeres hjælp, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2009 af Daine (Slettet)

jeg er lost i opg c

http://static.uvm.dk/udd/gym/eksamensopgaver/2009/Matematik_B_maj09/

min c er 12.5 m


Skriv et svar til: trigonometrisk pestilens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.