Matematik

Regneforskrift + omskriv (vektor)

02. juni 2009 af norupjensen (Slettet)

Landet ligger desværre sådan at der er nogle ting jeg ikke helt har fået styr på i folkeskolen og nu skal bruge det i en matematikaflevering - Så er der nogle venlige sjæle som kunne tænke sig at hjælpe med disse opgaver? :)

En ret linje (L) går igennem punkterne A(1,1) og B(3,2)
a) Find en regneforskrift for L
 

Følgende vektorer er givet: a ? = (-2), 3     b ?= 4,1

Omskriv a ? = la ?l < v


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2009 af SirBille (Slettet)

Linjen der går gennem punktet a=(x1,y1) og b=(x2,y2) har hældningen a=(y2-y1)/(x2-x1) og en ret linje gennem punktet c=(x0,y0) med hældningen a kan skrives som: y-y0=a(x-x0)


Skriv et svar til: Regneforskrift + omskriv (vektor)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.