Matematik

Ligning

02. juni 2009 af FGB (Slettet)

Hey..

Har lige et problem med en ligning..

(x-3) /2 = x + 1

Jeg skal bruge en udregning på den..


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2009 af NejTilSvampe

 hvis du starter med at gange med 2 på begge sider får du opløst brøken.

x-3 = 2x+2

træk x fra på begge sider og du får:

-3=x+2

træk 2 fra og du får 

-5=x


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2009 af indien (Slettet)

(x - 3) = 2 (x + 1)

x - 3   = 2x + 2

- 3 - 2= 2x - x

  - 5    = x


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.