Matematik

Kubikcentimeter ?

02. juni 2009 af xxsallyh (Slettet)

Ved i hvor mange kubikcentimeter der går på  1 dm3 ,1 liter og 1 m ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

1 dm3 = 1000 cm3 = 1 L

1 m3 = 1·106 cm3


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. juni 2009 af susna (Slettet)

Jeg plejer at bruge denne "huskeformel":

1 dm = 10 cm så sætter jeg det hele i tredie:  13 dm3 = 103 cm3  dvs 1 dm3 = 1000 cm3 

på samme måde:

1m = 100 cm : 13 m3 = 1003 cmdvs 1 m3 = 106  cm3

Er nem at bruge også på kvadrater.


Skriv et svar til: Kubikcentimeter ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.