Matematik

brøkregel...

04. juni 2009 af olise22 (Slettet)

Hey

Er der nogen der kender en regel om nævners nævner = tæller.. Jeg skal bruge denne regel i et bevis, men synes ikke jeg kan finde noget om den regel nogen steder..

Jeg skal forresten bruge den ved denne omskrivning:

cos(x+(h/2)) * (2*sin(h/2)) / h = cos(x+(h/2)) * (sin(h/2)) / (h/2)

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2009 af NejTilSvampe

hov sry, jeg troede der stod h*2 :P

den du skal bruge er   a/(b/c) = ac/b 

tror jeg o_O


Svar #2
04. juni 2009 af olise22 (Slettet)

Det ser ud til at du har helt ret!! Dejligt så kan jeg komme videre.. TAK :-)


Skriv et svar til: brøkregel...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.