Matematik

FORMEL - OMREGNING (haster)

05. juni 2009 af karlheinz (Slettet)

Jeg har en formel, hvor jeg skal isolere g.

n = (g/(a*r))^0,5

jeg vil meget gerne have vist, hvordan man kan omregne denne ligning til g? :o

- tak (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2009 af ibibib (Slettet)

n = (g/(a*r))^0,5

n2 = g/(a·r)

a·r·n2 = g


Svar #2
05. juni 2009 af karlheinz (Slettet)

tak!


Skriv et svar til: FORMEL - OMREGNING (haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.