Matematik

Funktioner-specielt lineære funtioner og propornationalitet

07. juni 2009 af Fenerb (Slettet)

Jeg ha r fået følgende opgave: " Du skal gøre rede for en lineære funktion, herunder vise hvordan man kan bestemme forskriften ud fra to punkter på grafen"

Hvordan skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af morell18 (Slettet)

giv en definere forskriften y=ax+b og en særlige en af slagsne y=ax find a ved hjælp af formlen a=y2-y1/x2-x1 kom ind på eksponentiel os evt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=700607
https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=700258
 


Skriv et svar til: Funktioner-specielt lineære funtioner og propornationalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.