Matematik
stamfunktioner og arealfunktionen
Jeg har en definition på en stamfunktion, men er der noget bevis for dette??Jeg har et spørgsmål der siger at jeg også skal komme med et bevis for det, men kan overhovedet ikke regne ud hvad det skulle være for et bevis.. Måske F'(x)=f(x), men det er vel ikke et bevis...
Er der nogen der kender ligheder og forskelle mellem arealer og integraler? Jeg ved umiddelbart ikke hvordan jeg skal forklare det..
Tak:-)
Svar #2
08. juni 2009 af olise22 (Slettet)
hmm gad vide hvad min lære så har ment med : "Angiv definition på at være stamfunktion og bevis sætningen". Det kan være han har skrevet forkert...
Svar #3
08. juni 2009 af Dynin (Slettet)
#2 et gæt på hvad han mente
Definition F kaldes en stamfunktion til f hvis F'=f
Sætning ∫abf(x)dx=F(b)-F(a) ... når F er en stamfuktion til f
Svar #4
08. juni 2009 af peter lind
# 2 Der mangler noget. Der står ikke hvilken sætning, der skal bevises.
Svar #5
08. juni 2009 af olise22 (Slettet)
#4 hmm ja det har du ret i, det er måske der jeg selv går galt i byen.. Så jeg tror jeg dropper det, og giver en definition på en stamfunktion... Men det er et emne om stamfunktioner, og arealfunktionen
Skriv et svar til: stamfunktioner og arealfunktionen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
