Matematik

Ligning

09. juni 2009 af Emiløge (Slettet)

2+5x+4/2=3(x-2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af mathon

(2+5x+4)/2 = 3(x-2)                   multiplicer med 2 på begge sider

2+5x+4 = 6(x-2)                        gang ind i og hæv plus-parentesen

2 + 5x + 4 = 6x - 12 ............


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.