Matematik

andengradslingning og andengradspolynomium

09. juni 2009 af elireeli (Slettet)

Someone...

HVad er egentlig forskellen på et andengradspolynomium og en andengradslining  ?

mvh. elireeli


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

andengradspolynomium er en funktion, mens en andengradsligning er, som navnet antyder, en ligning hvor f(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2009 af MN-P (Slettet)

Et andengrads polynomium er et udtryk der indeholder led i anden potens og evt også i første potens

a2 +4a + 4

En andengrads ligning er en ligning (=) hvor den unekendte optræder i anden potens og evt også i første potens

x2 +4x=-4 eller ax2+bx+c=0


Skriv et svar til: andengradslingning og andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.