Studiejob

jobansøgning, læs igennem please og kommenter :)

09. juni 2009 af lauraflaura (Slettet)

Hej...

Skal aflevere denne jobansøgning engang i løber af imorgen... men vil meget gerne have lidt feedback fra nogen herinde inden jeg aflevere den :D...

Jeg har med interesse læst jeres jobannonce for stillingen som pædagogisk/praktisk medhjælper, og sender hermed min ansøgning til stillingen som pædagogisk/praktisk medhjælper.
Jeg er en pige på 19 år - snart 20, som for øjeblikket er ved at afslutte min studentereksamen på Thisted Gymnasium.


Jeg søger nye udfordringer i form af et nyt job. Som nævnt i mit CV, arbejder jeg for tiden som vikar på Bostedet Algade, som er et bosted for psykisksyge. Jeg søger stillingen hos jer, da jeg finder det utrolig spændende at arbejde med mennesker.
        Endvidere mener jeg, at jeg kan opfylde jeres krav: at indgå i forskellige aktiviteter med børnene, både i skolesammenhæng og i fritiden.
Som person er jeg smilende, imødekommende og forstående. Forstående - ment på den måde, at jeg er god til at sætte mig i andres sted. I fremtiden vil jeg gerne arbejde med mennesker. Jeg vil meget gerne læse psykologi på universitetet, hvis det ikke kan lade sig gøre, er planen at gå på pædagog seminariet.


Når jeg ikke går i skole eller arbejder, går min fritid med en smule fodbold, løbetræning, kreativt arbejde – såsom at male, klippe og klistre, læsning af bøger og socialt samvær med familie og venner. Dog er jeg meget fleksibel mht. arbejdstider, hvilket har førsteprioritet.
 

Såfremt I er interesserede står jeg til rådighed for en jobsamtale eller yderligere spørgsmål.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. juni 2009 af janni7500 (Slettet)

jeg synes det er en super jobansøgning, lige som jeg selv ville have skrevet den i hvert fald.. du fortæller hvem du er hvad du har lavet, og at du opfylder deres krav..

mere kan de vel egentlig ikke forlange ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2013 af Procv (Slettet)

Hej 

Ved godt det er et gammelt indlæg, men der er måske andre, som kan bruge nogle generelle råd til jobsøgningen. 

Ansøgningen er som udgangspunkt rigtig fin, du sætter dig godt ind i det job, du har søgt og demonstrerer, hvordan du har praktisk erfaring og hvordan du gerne vil udvikle dig videre efter jobbet, rigtig godt set i forhold til din alder. 

Vær dog sikker på at du får det hele med i dit cv, således at du er sikker på læseren når til din ansøgning. Hvis virksomheden modtager mange ansøgninger starter de altid med CVét.  

Se hvordan vi anbefaler at et cv bliver bygget professionelt op. 

http://procv.dk

Med venlig hilsen 

ProCV


Skriv et svar til: jobansøgning, læs igennem please og kommenter :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.