Matematik

HVORDAN SER EN ALMINDELIG LIGNING UD ?

09. juni 2009 af MathiasGaard (Slettet)

ER DER NOGEN DER KAN GIVE MIG ET EKSEMPLE PÅ HVORDAN EN HELT ALMINDELIG LIGNING SER UD?

FOR MIN SKYLD HJÆLP MIG.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2009 af Quijote (Slettet)

5x+3 = 28

:p


Svar #2
09. juni 2009 af MathiasGaard (Slettet)

HVORDAN KAN MAN REGNE DEN UD ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. juni 2009 af morell18 (Slettet)

 isolerer dit x ved at advende modsat regningsart på begge sider af lighedstegnet for at få dem over på venstre side.

5x+3 = 28⇔5x+3-3=28-3⇔5x=25⇔5x/5=25/5⇔x=5


Brugbart svar (3)

Svar #4
10. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Hvad så med en ualmindelig?


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. marts 2011 af Didriksen (Slettet)

(17/11x7 +5x13/19)-31/7= 25  udgoer en ganske almindelig ligning.


Skriv et svar til: HVORDAN SER EN ALMINDELIG LIGNING UD ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.