Matematik

Differentialkvotienten

10. juni 2009 af sadak (Slettet)

Udled differentialkvotienten f ’(x0) for en eller flere af funktionerne
f(x) = ax + b
f(x) = x2
f(x) = 1/x
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2009 af peter lind

Find (f(x+h)-f(x))/f(x) og se på hvad der sker når h->0. For f(x)=1/x må du forudsætte x≠0 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2009 af mathon

hvad var der galt med svarene
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=702909
siden du laver så mange tråde med samme emne?
 


Svar #3
10. juni 2009 af sadak (Slettet)

Fordi jeg har flere spørgsmål og alle sammen handler om differenntialregningen.


Skriv et svar til: Differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.