Matematik

s = b (1+r)

11. juni 2009 af Blabla66 (Slettet)

har to hurtige spørgsmål ;)

hvordan foretager man forskellige procentberegninger?

 hvordan fremkommer formlen s = b * (1+r) og hvad kan  den bruges til ??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2009 af peter lind

Du starter ´med et beløb b. Du får efter en termin tilskrevet en rente med rentefoden r. Dette beløb er b*r. Adderer du dette beløb til det oprindelige får du s = b+b*r = =b(1+r). Den bruges i utallige renteberegninger for eks. ved pensioner. Du har nok selv truffet på den i forbindelse med annuiteter.


Svar #2
11. juni 2009 af Blabla66 (Slettet)

Tak for svaret :)

Men hvad er annuiteter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2009 af peter lind

se http://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/%C3%98konomi/Realkredit_mv./annuitet?highlight=annuitet


Skriv et svar til: s = b (1+r)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.