Matematik

Retvinklettrekantshjælp

11. juni 2009 af pancomplex (Slettet)

Hey jeg sidder lige og river mig selv i håret over den her (se vedhæftet billede)..

Hvorfor er vinkel CAB den samme som indfaldsvinklen i?

Mvh.

Christian :)

Vedhæftet fil: Untitled-2.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2009 af ibibib (Slettet)

Er vinkel CA_OpTilVenstre retvinklet? Det giver svaret.


Svar #2
11. juni 2009 af pancomplex (Slettet)

                #1

                Er vinkel CA_OpTilVenstre retvinklet? Det giver svaret.

Er den ikke nej...:S


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2009 af ibibib (Slettet)

Den stiplede linje er vinkelret på AB? Så er CA_OpTilVenstre retvinklet eller også er CAB forskellig fra i.

i + Lodret_AB = 90 og CAB + Lodret_AB = 90 viser at i = CAB.


Skriv et svar til: Retvinklettrekantshjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.