Matematik

Potensfunktioner

11. juni 2009 af Sandra T (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe med dette?

Kort redegøre for de specielle vækstmodeller ligefrem og omvendt proportionalitet.

På forhånd tak
Hilsen mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Ligefrem proportionalitet er y=ax, mens omvendt proportionalitet er y=b/x.


Svar #2
11. juni 2009 af Sandra T (Slettet)

Tak

Men hvad bruges det til, når man har om potensfunktioner?


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. juni 2009 af mathon

...overskriften svarer ikke til spørgsmålet eller omvendt...


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2009 af mathon

sammenligning
se
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2009 af mathon

evt.
om potensfunktioner
y = b*xa , x∈R+

y = yo*ka når x = xo*k

eller skrevet

y/yo = Fy = ka når x/xo = Fx = k


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.