Matematik

parabler!

17. juni 2009 af cille6 (Slettet)

jeg tænkte på, ville det være forkert at sige at funktionen f(x)=ax2 +bx + c er en parallel forskydning af

f(x)=ax2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af mathon

Nej
det er rigtigt

med parallelforskydningsvektor p = [-b/(2a),-d/(4a)]


Svar #2
17. juni 2009 af cille6 (Slettet)

okay super, tak ..

jegh ar et andet spørgsmål. hvordan forklarer man enkelt hvorfor at intervalerne mellem hvert tal bliver mindre og mindra fra 1 - 10 på en logaritmisk skala?


Skriv et svar til: parabler!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.