Matematik

TanA = a/b

17. juni 2009 af Blabla66 (Slettet)

nogle der kan forklare mig sammenhængen tanA = a/b for en retvinklet trekant er ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/176247

i overensstemmelse med #2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2009 af CamillaRAJ (Slettet)

Tangens til en spids vinkeli en retvinklet trekant er den modstående katete divideret med de hosliggende katete.

Derfor er:        tan(A)=a/b 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2012 af julienielsen93 (Slettet)

Jamen hvad er det på en trekant man regner ud, når man regner TanA ud??
SinA er vinkel A, CosA er siden a (ikke?), men hvad er TanA så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2012 af mathon

      i en retvinklet trekant med C = 90º

         sin(A) = a/c
         cos(A) = b/c

         tan(A) = sin(A) / cos(A) = (a/c) / (b/c) = (a/b)


Skriv et svar til: TanA = a/b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.