Matematik

Bevis - differentiation

17. juni 2009 af popom (Slettet)

KAn overhovedet ikke finde ud af det :(

Bevis regnereglerne for  af f(x)= x2 og p(x)= f(x)*g(x)

Bevis regnereglerne for differentiation af p(x)=f(x)+g(x) og f(x)= 1/x

Bevis reglerne for differentiation af f(x)=ax+b og f(x)= √x
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug tre-trinsreglen.


Svar #2
18. juni 2009 af popom (Slettet)

til alle 3 beviser?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja.


Svar #4
18. juni 2009 af popom (Slettet)

Men så forstår jeg ik hvordan jeg indsætter det :S


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Hvordan du indsætter hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. juni 2009 af mathon

se
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. juni 2009 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. juni 2009 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. juni 2009 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. juni 2009 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. juni 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: Bevis - differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.