Matematik

exel

18. juni 2009 af tmriis (Slettet)

er der nogen der ved om man kan benytte en nrod i exel


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2009 af Isomorphician

Benyt:

=(celle)^(1/n)

=(tal)^(1/n)

eller

=potens(celle; 1/n) (hvis du har en engelsk version erstattes potens med power)


Svar #2
20. juni 2009 af tmriis (Slettet)

Tak for det, er lige vad jeg skal bruge og det virker


Skriv et svar til: exel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.