Engelsk

gramma spørgsmål...

18. juni 2009 af morell18 (Slettet)

foskellen på should og should´t hvornår bruger man det ene frem for det andet? og hvornår shell frem for must. gerne med eksembler.

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2009 af diiidaaa (Slettet)

Det ikk noget det hedder shouldt? Måske tænker du på den benægtende form af should ? Altså en sammentrækning mellem should og not ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2009 af Brisen (Slettet)

 Mener du ikke Shouldn't og Should. Shouldn't er en sammen trækning af Should og don't på den måde får du "burde ikke". MEns Should er uden sammentrækning og derfor får du "burde".
"Will" bruges til at forme futurum. Til at give en kommando. Til at give et løfte.
Futurum: Det næste OL skal afholdes i Kina = The next Olympic Games will be held in China
Kommando: Du skal lave dine lektier! = You will do your homework!

Løfte:Hvis du klarer dig godt, skal du blive belønnet = If you do well, you will be rewarde

"Shall" bruges til at forme futurum. Primært brugt til at forme spørgsmål.  ex.
Skal vi gå i biografen i aften? = Shall we go to the cinema tonight?

 


Skriv et svar til: gramma spørgsmål...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.