Matematik

substitutionsmetoden??

20. juni 2009 af kubrapolat (Slettet)

Heej .

Er der nogen der ved hvad substitutionsmetoden er ???

Og hvilket nivau pleger man at lære det her på ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2009 af Matkaj

Spørgsmålet er meget ukonkret, kan du specificere?


Svar #2
20. juni 2009 af kubrapolat (Slettet)

Ja der står :

Herefter benytter vi substitutionsmetoden og indsætter den fremkomne værdi for b.

Jeg forstår ikke denne sætning .. hvad er substitutionsmetoden ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2009 af Matkaj

Citatet siger ingenting, det kan dreje sig om hvad som helst. Handler det om integralregning og dermed integration ved substitution?

Prøv at slå det op bag i din bog!


Svar #4
21. juni 2009 af kubrapolat (Slettet)

det er ikke en bog som jeg har . det er beviset for a i linære sammenhæng


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Der er også noget, der kaldes "substitutionsmetoden", når man f.eks. løser to ligninger med to ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juni 2009 af NejTilSvampe

 det er en metode du bruger til at løse flere ligninger med flere ubekendte.

2+b+a=0

2a+3b-5=0

så isolerer du b

b=-a-2

og her "substituerer" du i den anden ligning således:

2a+3(-a-2)-5 =0

og så har du én ligning med én ubekendt.

2a-3a-13=0

a=-13

du substituerer igen og finder b

2+b-13=0

b=11

Substituere betyder noget i retningen af "skift ud". Og det bruges også i forbindelse med integration.


Svar #7
21. juni 2009 af kubrapolat (Slettet)

okey , tror godt jeg kan bruge det :) tak for hjælpen


Skriv et svar til: substitutionsmetoden??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.