Matematik

variabelsammenhæng?

21. juni 2009 af just_me91 (Slettet)

Hej,

Har matmatik på c, har fået et spørgsmål som lyder:

hvordan man kan afgøre om en variabelsammenhæng er lineær, eksponentiel eller potenssammenhæng??

ved ikke rigtig hvordan man, håber der er nogen af jer der hjælpe

Tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. juni 2009 af Janjun (Slettet)

Har du fået nogle forskrifter eller grafer?


Svar #2
21. juni 2009 af just_me91 (Slettet)

har funktions typerne y= ax + b,  y = b * ax. og y = b * xa.


Brugbart svar (2)

Svar #3
21. juni 2009 af Janjun (Slettet)

Jamen skal du afgøre det udfra forskrifterne ?

Eller hvad skal du afgøre det ud fra?


Svar #4
21. juni 2009 af just_me91 (Slettet)

Altså selve spørgsmålet lyder:

- Gør rede for, hvordan modelleringsprocessen foregår.
- Du skal komme ind på, hvordan man kan afgøre om en variabelsammenhæng er lineær, eksponentiel eller potenssammenhæng.
 


Skriv et svar til: variabelsammenhæng?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.