Studievejledning

2. HF efter 2.g?

25. juni 2009 af LunaBB (Slettet)

Kan jeg, hvis jeg dropper ud af gymnasiet (har gennemført 2. g), starte når jeg vil på 2. HF (er mega skoletræt, og vil bare gerne prøve noget andet lige nu)?

altså: kan 2. g laves om til 2. HF, og kan man gøre det efter mange år, er der en frist for hvor hurtigt man skal starte efter 2.g?

eller kan man med en masse afsluttede fag fra gymnasiet til enhver tid læse enkeltfag på HF eller VUC senere i livet? har jo gået i skole i to år, så det ville bare være ærgerligt at skulle tage en hel HF eller lign. hvis jeg dropper ud nu.

Tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

Nej det kan det ikke vil jeg mene. Du skal starte forfra i 1. HF, for du mangler enten nogle af fagene, eller har ikke fulgt det samme pensum.


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. juni 2009 af Roman Garcia

Du kan jo bare tage 3. g. på et senere tidspunkt. Der er jo ingen tidsmæssig forskel på 3.g og 2. hf, så det ville være min løsning.


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. august 2009 af sharmin (Slettet)

du kan meritte dine afsluttede fag fra gymnasiet over til HF-enkeltfag.. derefter kan du tage de resterende fag som kræves for et HF-bevis som enkeltfag.. Voila ! SÅ er du student.. Jeg gjorde selv præcis dt samme ;)


Skriv et svar til: 2. HF efter 2.g?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.