Studievalg og videregående studie

Bliv HA(jur.) studerende for en dag!

07. februar 2008 af SomeOneMore (Slettet)
Synes lige jeg vil oplyse om et nyt tiltag fra juridisk institut på Handelshøjskolen, Århus Universitet (ASB), i samarbejde med linjeforeningen FEJÅ (Foreningen af Erhvervsjurister Århus).

Vi giver nu mulighed for at du kan blive studerende for en dag, og se hvordan en typisk studiedag på HA(jur.) i Århus foregår, og på den måde måske få hjælp til at finde ud af om det er noget for dig, når du engang skal vælge en videregående uddannelse.

Rent praktisk sker der det, at du kommer til at følge en nuværende studerende på HA(jur.) uddannelsen i vedkommendes timer i løbet af en dag. På den måde får du indblik både i hvordan livet generelt er på ASB samt velnok det bedst mulige indblik i studiet (det er da bedre selv at opleve den end blot at læse og høre om den).

Interesseret? Er du interesseret kan du læse mere i HA(jur.) bloggen fra ASB/FEJÅ, hvor du også er velkommen til at stille spørgsmål om studiet i øvrigt: http://asbjur.weblogs.asb.dk/bliv-studerende-for-en-dag/

N.B.: HA(jur.) er den erhvervsøkonomiske og erhvervsjuridiske kombinationsuddannelse, hvor de juridiske discipliner omfatter emner som:

Køberet Aftaleret Panteret Forvaltningsret Skatteret International handelsret Arbejdsret

mens de økonomiske områder bl.a. omfatter:

Driftsøkonomi Erhvervsøkonomi Eksternt årsregnskab Afsætningsøkonomi Organisationsteori

Skriv et svar til: Bliv HA(jur.) studerende for en dag!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.