Fysik

Enheds beregning?

08. juli 2009 af chiqqa (Slettet)

Hej

Hvad menes der med: "når man skifter enhed: Hvis den nye enhed er x gange så stor som den gamle, så er det nye TAL det gamle tal DELT med x.

Er der nogen der gider give eksempel på det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juli 2009 af peter lind

Lad et bord være 200 cm lang. Du vil nu bruge enheden 1 m. 1m er 100 gange så lang som en cm. Altså er bordets længde 200/100 m.


Svar #2
10. juli 2009 af chiqqa (Slettet)

Men jeg tænker nu på de præfikse enheder såsom når man omregner peta til mega?

Gælder det samme her også?

Tak ellers :=)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juli 2009 af mathon

enhed = e

1 Pe = 1015 e
1 Me = 106 e

1 Pe = 1015 e = 109*(106 e) = 109*(1 Me) = 109 Me


Skriv et svar til: Enheds beregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.