Matematik

andengradsligning

28. juli 2009 af mission (Slettet)

Hej

Jeg vil gerne have hjælp til at løse denne andengradsligning

x^2 / 0,10 - x = 4,5*10^-4


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Skriv den lige op med paranteser - hvad er med i nævneren?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. juli 2009 af mathon

udpenslet:
mener du

    1)  (x2/0,10) - x = 4,5*10-4
    2)  x2/(0,10 - x) = 4,5*10-4  ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. juli 2009 af MN-P (Slettet)

10x2-x-0,00045=0

x=(1±√1+4*10*0,00045)/2*10=(1±1,009)/20


Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.