Kemi

Reaktionshastighed

12. august 2009 af blazedk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har reaktionen: 3H3O+ + S2O32- → S+SO2+3H2O

Jeg vil så gerne have ligning for koncentrationsændring pr. tid, men ved ikke helt hvordan den skal se ud. Har dog et bud: V=C/Δt

Er det rigtigt eller skal den se anderledes ud.

Forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2009 af mathon

Vv→h = -d(S2O32-)/dt =


Svar #2
12. august 2009 af blazedk (Slettet)

Okay mange tak.


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.