Matematik

tilbyder læktiehjælp i mat c og b

13. august 2009 af morell18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle..

har afslutet mat b her i sommers(med 10 10). jeg vil derfor kunne tilbyde lektie hjælp i faget.

ps. bor i århus c  


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2009 af matemati (Slettet)

ja tak sidder bøvler med en opgave kan du løse den.

befolkningstal i peroden 1961 - 2000 med modellen

                Y = 442 x 1.0217^x

hvor y er befolkningstal målt i millioner og x er antal år efter 1961

A.: Hvad fortæller tallene 442 og 1.0217 om befolkningstal 

b.. hvilken år var befolkningstal 884 millioner 

c. . Bestem Befolkningstallet i 2004 i følge modellen   

er det en du kan løse


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2009 af Exupery (Slettet)

a) At befolkningens størrelse i 1961 er på 442 mill. mennesker samt at antallet vokser årligt med 2,17 %. (Tjek hvordan a og b er defineret for en eksponentielfunktion! - læs i din bog)

b) Løs ligningen: 884=442 * 1.0217^x

c) 2004-1961=43, hvorfor du beregner: Y(43)=442*1,0217^43 


Svar #3
13. august 2009 af morell18 (Slettet)

tallet 442 fortæller hvor meget befolkningstallet hvar i mio i året 1961.

a)tallet 1,0217 fortæller at befolkningstallet vil stige med 2,17 procent hver år fra start året 1961, fordi 1,0217-1=0,0217=2,17 procent

b) 884=442*1,0217x <=>

Log(884/442)=Log(1,0217x<=>

log(884/442)=X*log(1,0217)<=>

log(884/442)/log(1,0217)=x

har ikke lige en lommeregner hved mig, men det er bare at trykke det ind.

C) finder først forskellen mellem 1961 og 2004:

2004-1961=43 sææter det in på x plads

442*1,021743= ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. august 2009 af matemati (Slettet)

tusind tak jeg kikker på det,; hvad skal du have i fremtiden for at hjælpe i ny og næ... ???

Hilsen

Kurt Jensen


Svar #5
13. august 2009 af morell18 (Slettet)

omkring de 100 pr. time.


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. august 2009 af matemati (Slettet)

det er helt okey.


Skriv et svar til: tilbyder læktiehjælp i mat c og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.