Latin

Latin og dansk

18. august 2009 af chaingang (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe med at finde 5 ord der nedstammer fra Latin? ordene må gerne være fra engelsk/tysk/spansk/fransk


Brugbart svar (3)

Svar #1
19. august 2009 af donanderson (Slettet)

1. Post-mortem

2. Peninsula

3. Ancillary

4. Culture (lat. "colere" = at dyrke)

5. Duct (lat. "ducere" = at lede)

6. Domesticate (lat. "domesticus" --> "domus" = hus)

Spansk:

F.eks. "vía", "patio" (af lat. "patere" - at ligge åben)


Brugbart svar (3)

Svar #2
12. september 2009 af Stygotius (Slettet)

"kursus"

"kursiv"

"skole"

"elev"

"mester"

"tavle"

"stil"

"pennalhus"

"rektor"

"klasse"

"lektie"


Skriv et svar til: Latin og dansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.