Matematik

ændring i hældning

23. august 2009 af silverbabe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Hvordan finder jeg det punkt på grafen for y=2x^3-2x^2+2 mellem x=0 og x=3 hvor ændringen i hældningen er størst ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2009 af mathon

f '(x) = 6x2 - 4x

hvor har
y ' = 6x2 - 4x , 0≤x≤3         maksimum?


Skriv et svar til: ændring i hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.