Matematik

Stamfunktioner

24. august 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg mangler lige sådanne 3 opgaver til imorgen, men kan ike se mig ud af, hvordan de sal løses. Jeg har vedhæftet dem.

Er stadig itvivl om, hvordan jeg aflæser de relevante oplysninger af graferne.

Vedhæftet fil: 620, 621, 624.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=722578


Svar #2
24. august 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Så k=2?

Og i 621.. Hvad gør jeg så, når vi både har en parabel samt en ret linje?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2009 af Isomorphician

Du skal finde en stamfunktion for hver af funktionerne f og g.

Start med at finde funktionsudtrykkene til begge funktioner.


Svar #4
24. august 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Er der forskel på, hvordan man gør med hhv en parabel og en ret linje? En ret linje hedder jo ax+b..


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2009 af Isomorphician

f(x) = ax + b = a*x1 + b*x0

Find nu a og b ud fra grafen.


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.