Matematik

isolér G

24. august 2009 af camille17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej sætter med noget matematik, og er bare ikke god til at isolere

Formlen er: V=1/3 x h x G

jeg skal isolér G, kan nogle hjælpe mig

på forhånd tak. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af Danielras (Slettet)

Gang med 3 på begge sider af lighedstegnet.

Divider med h på begge sider af lighedstegnet.


Svar #2
24. august 2009 af camille17 (Slettet)

okay men hvordan, og hvad skal jeg gøre med 1/3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2009 af Danielras (Slettet)

Prøv at gør de to ting jeg har skrevet og så vis dine beregninger.


Svar #4
24. august 2009 af camille17 (Slettet)

V x 3/h= 1/3 x G x 3 /h


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2009 af Danielras (Slettet)

Du må ikke glemme at der allerede står et h på højresiden. Altså:

3*V/h = 3*1/3 * G *h/h

Læg nu mærke til at 3*(1/3) = 1. Og h/h =1. Nu står der altså:

3*V/h = 1* G * 1

Hvilket jo selvfølgelig er det samme som:

3*V/h = G

Og vupti G er isoleret.


Svar #6
24. august 2009 af camille17 (Slettet)

fedt nok 1000 tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: isolér G

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.