Matematik

vektorer

26. august 2009 af allanr (Slettet)

Hej.

Hvorledes bestemmes koordinaterne til punkterne B og C i trekant ABC, når man kender punktet A(0,0), |AB| = 8, |AC| = 5 og vinkel A er lig 60 grader?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af mathon

læg B på x-aksen

B(8,0)

C(5*cos(60°);5*sin(60°)) = (2.5;2.5√(3))


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.