Matematik

Differentialregning

26. august 2009 af Kloge (Slettet)

Hej..

Jeg har lidt svært ved de her opgaver, har nemlig lige lært det i dag. Er der nogen der vil se om det er rigtigt det jeg har lavet :/

Betragt funktionen med forskrift
f(x)= -7 * x^2 + 28 * x + 2


Find ved håndkraft differentialkvotienten f’(x) af funktionen.
f’(x) = -7 * 2x + 28 * x
-14x + 28 * x


Bestem ved håndkraft f’(1)
f’(1) = -14 * 1 + 27 * 1
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du har bestemt f'(x) forkert. Hvad sker der, når du differentierer et led, der er en konstant gange x?


Svar #2
26. august 2009 af Kloge (Slettet)

Jeg er ikke helt med?


Svar #3
26. august 2009 af Kloge (Slettet)

Nååh det bliver bare til 28 , right :D?


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.