Matematik

f(x)=g(x)

27. august 2009 af birthe_non (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der ikke nogen, der vil være så venlige at løse ligningen x - x^2= - 2x.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2009 af mathon

x2 - 3x = 0

x(x-3) = 0    hvor du bruger nulreglen


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. august 2009 af peter lind

Adder 2x på begger sider af lighedstegnet. Det giver 3x-x2=0. Sæt x uden for en parantes og brug nulreglen.


Svar #3
27. august 2009 af birthe_non (Slettet)

Mange tak .


Skriv et svar til: f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.