Matematik

omskriv ligning

27. august 2009 af xjanni (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvad er 78= 6y+14x, hvis "=78" skal stå til sidst?


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. august 2009 af mathon

a = b ⇔ b = a

så du kan "vende" i forhold til lighedstegnet
og

a + b = b + a så du kan "vende" i forhold til plustegnet


Svar #2
27. august 2009 af xjanni (Slettet)

-14x + 6y=-78?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. august 2009 af mathon

14x + 6y = 78


Svar #4
28. august 2009 af xjanni (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: omskriv ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.