Matematik

Angiv samtlige stamfunktioner

29. august 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg skal angive samtidige stamfunktioner til følgende f(x)=(3x^4 -1)^5 * x^3

Hvordan griber jeg det an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af peter lind

Brug substitution t=3x4 - 1  dt= 3*4x3dx. Det er ret meget lig dit tidligere indlæg om substitution


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2009 af mathon

...eller skrevet
x3dx = (1/12)dt


Skriv et svar til: Angiv samtlige stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.