Andre fag

Astronomi formel

29. august 2009 af danhansendk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej vi skal forklar denne formel for klassen GL= 90-H+SD

GL= bredgrader

SD= sol deklination

H=Hg/Hs

Min lære sagde men skulle brug  2 ligninger

nogle som evt. har link til hjemmesider hvor jeg kan læse mere


Skriv et svar til: Astronomi formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.