Matematik

Hjælp til et enkelt stykke, tak :-)

29. august 2009 af Maloo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder lige og leger med dette stykke, men kan ikke løse det:

∫3((x+1))/(√x2+2x+7) Altså jeg kan se at der skal substitureres så jeg må vel have at

t=2x+2x+7 så dt=2x+2dx=dx=(1/2x+2)dt?

Men vilel være super hvis et klogt hovede kunne vejlede mig ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_43.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2009 af mathon

da
√(t) differentieret med hensyn til t
er
(√(t))' = 1/(2√(t))
er
∫1/(2√(t))dt = √(t) + k
 


Skriv et svar til: Hjælp til et enkelt stykke, tak :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.